• Direct hondenbewaking nodig? Bel 06-55722030

 • Beveiligingsbedrijf DFL Security

 • Wie is beveiligingsbedrijf DFL Security?

  DFL Security "Wij gaan verder, waar anderen ophouden"

  Beveiligingsbedrijf DFL Security, gevestigd in Lelystad, levert landelijke uitgebreide beveiligingsdiensten aan zowel bedrijven als particulieren.
  Onder het kopje ‘onze diensten’ vindt u hiervan een compleet overzicht.

  In de markt van beveiliging onderscheiden wij ons door de hoge kwaliteit van onze dienstverlening, een grote mate van flexibiliteit (door bijvoorbeeld het aannemen van ad hoc opdrachten) en een hoge servicegraad.
  In de loop der tijd zijn wij dan ook uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardig landelijk opererend beveiligingsbedrijf.

  Kennis, ervaring en inzicht liggen aan de basis van ons bedrijf, met gedegen beveiligingsdiensten als resultaat.
  Wij worden door onze opdrachtgevers gewaardeerd vanwege onze professionele werkwijze getuige de vele vaste samenwerkingsverbanden met een groot aantal bedrijven, organisaties en particulieren.

  DFL Security staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor haar klanten.

  Daarnaast biedt DFL security haar klanten, in tegen stelling tot vele andere beveiligingsbedrijven, de keuze om beveiligingsbeambten met of zonder diensthond in te huren of zelfs een combinatie hiervan.

  Beveiligingsbeambten
  Al onze beveiligingsbeambten zijn in het bezit van het door het Ministerie van Justitie verplicht gestelde legitimatiebewijs.
  Dit legitimatiebewijs wordt pas afgegeven na screening en antecedentenonderzoek door de regionale politie.

  Hondengeleiders
  Onze hondengeleiders trainen 2x per week met hun hond.
  Daardoor ontstaat een hechte band tussen geleider en hond, wat weer terug te zien is in de kwaliteit van het werk.
  Alle honden en hondengeleiders die door DFL Security worden ingezet zijn in het bezit van de benodigde kwalificaties, legitimaties, certificaten en/of diploma 's. (KNPV / NBvdD)

  Overige Diensten
  Tevens kunt u bij DFL Security naast onze aangeboden diensten ook terecht voor beveiligingdiensten zoals toegangscontroles, havenbewaking, hotelbeveiliging, winkelsurveillance, bewaking wegenbouw etc.
  Voor deze overige beveiligingstaken kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.

  Daarnaast werken DFL Security nauw samen met een collega beveiligingsbedrijf met eigen video en service centrale met track&trace systemen welke gespecialiseerd is in mobiele surveillance en alarmopvolging waarmee wij u een totaalpakket van beveiligingsmogelijkheden kunnen bieden.

  DFL Security heeft goedkeuring van het Ministerie van Justitie onder nummer ND3155.